На 04.10 Гръцкият съд в Атина взе решение, с което

...
 На 04.10 Гръцкият съд в Атина взе решение, с което
Коментари Харесай

Ангел Георгиев : Гръцкият съд взе решение, с което одобрява екстрадицията на невинния българин - Милан Димитров, а българските институции нехаят 

 На 04.10 Гръцкият съд в Атина взе решение, с което утвърждава настояването за екстрадиция в Съединени американски щати на незаслужено обвинявания българин - Милан Димитров. Срещу него са повдигнати общо четири обвинявания - за интрига, за противозаконен експорт на електронни схеми към Русия, за машинация на страната - Съединени американски щати и за пране на пари. Всяко от тези обвинявания е юридически неиздържано, фиктивно и скалъпено, почиващо единствено на “вътрешното разбиране ” на обвинителите, съобщи Ангел Георгиев от " Възраждане " и добави: 

“Сега беше оповестено решението, само че претекстовете за него ще станат ясни по-късно. Очевидно е, че се стига до тук, след едно авансово взето решение, което е политически, а не правно обусловено и стимулирано. Милан Димитров е изцяло почтен по всяко от повдигнатите обвинявания, само че поради незаконното, предателско безгрижие на ръководещото болшинство от по този начин наречената “сглобка ” от ПП-ДБ-ГЕРБ и с общителното подпомагане на Движение за права и свободи е застрашен от общо 80  години затвор в Съединени американски щати, на процедура - пожизнен. Обвиненията към незаслужено обвинявания българин са цялостни с фактологически и юридически грешки и несъответствия. 

Скандална е пълната  индиферентност от страна на българските управляващи, в лицето на Министерството на правораздаването, Министерство на вътрешните работи и Министерство на външните работи, както и техните сегашни представители - Атанас Славов, като Министър на правораздаването и Мария Габриел - Вицепремиер и Министър на външните работи на България. 

Българските управляващи показват незаконна и пренебрежителна индиферентност към ориста на нашия незаслужено упрекнат съотечественик. Това се случва, тъй като институциите ни, в действителност не са български, те не принадлежат на нас - българите и не пазят националния интерес на страната ни. Това са едни бутафорни, марионетни власти  и публични лица, които всеки ден предават, продават и поругават националния ни интерес. 

Престъпната, предателска сглобка, сформираща сегашното ръководещо болшинство няма предпочитание да отбрани здравето, живота и интереса на нито един български жител. Защото от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС са просто едни политически марионетки и прислужници на непознати посолства, които всекидневно и ежечасно слагат страната ни в унизително, васално и подчинено състояние. Всички значими решения за България, се взимат, на процедура, отвън страната ни, а  страната ни е  командвана от  Делян Пеевски, срещу  който ПП-ДБ интензивно стачкуваха до неотдавна и образуваха целия си политически произход върху концепцията за неговото премахване от власт. 

Българските управляващи могат да изискат европейска заповед за арест на Милан Димитров, като задачата на това правно деяние е да се основат условия за юридически дейности против него, на територията на България. Това изключително  доста ще улесни доказването на невинността на застрашения от пожизнен затвор българин. 

Моят зов към всички български жители е да не позволяват повече национални предатели в държавното ръководство, нито прислужници на непознати посолства да диктуват дневния ред в страната ни. Нека не разрешаваме на нихилизма и апатията да ни завладеят, тъй като от това се възползва, само ръководещото статукво, в лицето на незаконната сглобка от ПП-ДБ-ГЕРБ и Движение за права и свободи. Предстоят избори. Време е за гласоподаване. И е време за Възраждане.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР